And the winners are…

En alweer een mijlpaal: afgelopen woensdag zijn de prijzen uitgereikt aan de studenten voor het Beeld en Geluid-project. En waar we in eerste instantie van plan waren 3 prijzen uit te reiken zijn er uiteindelijk 7 groepen in de prijzen gevallen.

Er waren in totaal 3 categorieën: beste concept, beste film en een overall-categorie. De kwaliteit bleek uiteindelijk zo hoog te liggen, dat er besloten is om in elke categorie ook een runner-up prijs toe te kennen. Dat bracht het aantal prijzen op 6. Omdat de basis voor het Instituut Beeld en Geluid feitelijk het onderzoek is dat de studenten moesten uitvoeren, is besloten om ook een prijs toe te kennen aan die groep die het onderzoek zo had opgezet dat het de bruikbaarste resultaten opleverde voor Beeld en Geluid.

Omdat het nu het tweede jaar is dat we dit project in samenwerking met Beeld en Geluid doen, konden er wat vergelijkingen getrokken worden. Belangrijk was dat de kwaliteit over het geheel genomen toegenomen was. Tegelijkertijd bleek dat creativiteit in de concepten voor veel studenten lastig bleek. De prijswinnaars echter lieten dingen zien die in een professionele studio niet misstaan hadden.

Wat ook opviel: het enthousiasme en de oprechte verrassing bij de prijswinnaars. De prijzen waren dan ook erg leuk: de winnaars mogen hun idee bij Beeld en Geluid pitchen, en bovendien zijn zij de eerste, trotse, bezitters van de Beeld en Geluid VIPkaart, waarmee zij een jaar lang gratis Beeld en Geluid kunnen bezoeken.

Binnenkort hoop ik nog wat voorbeelden van werk te kunnen posten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: